Waar spektakel in Heerlen: balanceren op 25 meter hoogte boven Carbon6 en het Maanplein

30 oktober 2018 – ONDERDEEL MAANKWARTIER GAAT HELAAS NIET DOOR! Slack- en highliners uit de hele wereld zijn deze week in Heerlen om op 25 meter hoge highlines boven de stad te balanceren. Het letterlijk hoogtepunt is een spectaculaire demonstratie op vrijdag 2 november bij Carbon6.

De internationale slackliners halen daarbij allerlei capriolen uit: van muziek maken tot jongleren op de lijn. Dit spektakel is tevens de opening van het Dutch Mountain Film Festival (DMFF) dat diezelfde avond van start gaat in het Royal Theater.

Programma

Vanaf 17.00 uur mogen bezoekers gratis parkeren bij Carbon6 aan de Kloosterweg. De show wordt om 17.30 uur door Jordy Clemens, wethouder cultuur, geopend waarna de voorstelling start.

Het was de bedoeling om aansluitend naar Maankwartier te gaan voor een vervolgoptreden. Dit gaat helaas niet door in verband met kans op beschadiging aan de gebouwen. We zoeken nader uit hoe we het voor een volgende keer wel mogelijk kunnen maken.

Bezoekers die een ticket hebben gekocht voor de opening van het Dutch Mountain Film Festival kunnen aansluitend naar het Royal Theater. Onderweg komen ze dan ook nog eens langs de DMFF-fototentoonstelling, die in de zuilengalerij van Maankwartier hangt.

Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken en de toegang is gratis.