Geslaagde eerste Burendag op het Maanplein

Ad van der Vleuten en zijn vrouw Saskia, huurders van het eerste uur, namen het initiatief om Burendag bij Maankwartier te organiseren.

“Ook al zijn we hier nieuw, het is niet dat we elkaar allemaal kennen. Burendag kan eraan bijdragen dat we elkaar gemakkelijker vinden en sneller iets voor elkaar kunnen betekenen. Dat zou ik heel erg fijn vinden.” Gelukkig is een groot aantal bewoners het met hem eens, want in totaal zijn er 37 bewoners die op zaterdag 23 september op het Maanplein samenkwamen voor onder meer een spelletje jeu de boules en een smakelijke barbecue.

Heerlijk wonen

Ad vindt wonen in Maankwartier heel fijn. Lachend: “Ik ben nog nooit zo vaak even de stad ingelopen. Bijna iedere dag! Je hebt hier ook gewoon alles bij de hand. Dat is toch heerlijk. En natuurlijk zijn er hier ook kinderziektes, maar die heb je overal.” Hieronder een kleine foto-impressie van een zeer geslaagde eerste burendag.


Links: Ad van der Vleuten


Een serie vragen over Maankwartier is onderdeel van het programma.


Een serie vragen over Maankwartier is onderdeel van het programma.


Ook de jongste telg, baby Arya, de dochter van Linda (links) en Ruud (rechts) was van de partij. Ze werd afgelopen maart geboren.